19 Αυγ 2013

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

Τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, ενάντια σε απολύσεις-συγχωνεύσεις-υποβαθμίσεις-διαθεσιμότητες, την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 11πμ, έξω από το Υπουργείο Υγείας, με οργανωμένη παρουσία, αποφάσισαν το βράδυ του Σαββάτου, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που πήραν μέρος σε συζήτηση συντονισμού του αγώνα, καλεσμένη από τους «ελεύθερους εργαζόμενους της ΕΡΤ», στην οποία πήραν μέρος και αλληλέγγυοι.
Ανταποδίδοντας την αλληλεγγύη των υγειονομικών, που απλόχερα έχουν προσφέρει προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά και υπερασπίζοντας το αγαθό της Δημόσιας Υγείας, στην προοπτική της αναβάθμισής της και όχι της διάλυσής της, καλούνται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ να ρυθμίσουν τις βάρδιές τους έτσι ώστε να δώσουν το παρόν στο προσκλητήριο για την υπεράσπιση των δημόσιων νοσοκομείων.
Σε πρακτικό επίπεδο για να υπάρχει καλύτερη οργάνωση της συμμετοχής, οι διαθεσιμότητες μπορούν να δηλώνονται στο ertopen (at) gmail.com.
Τη Δευτέρα στην εκπομπή tet(at)ert θα υπάρχει θεματική για τις εξελίξεις στην Υγεία.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η θέληση των εργαζόμενων της ΕΡΤ να λειτουργεί ο χώρος σαν κέντρο αγώνα για κάθε κλάδο, με αφορμή τη συνεδρίαση συντονισμού που έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Υγεία, για το απόγευμα της Παρασκευής, η οποία θα καλυφθεί και δημοσιογραφικά.

ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 - 20.00, ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ TET(AT)ERT "ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ". ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, ΦΛΕΜΙΝΓΚ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ, ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ) ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Ή ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΗΣΗ.

Για να δείτε την εκπομπή tet(at)ert μπείτε στο http://www.ertopen.com/ ή συντονιστείτε στη συχνότητα 29 ψηφιακά στην TV σας.

ΠΗΓΗ:  ΕΡΤOPEN. com

Δεν υπάρχουν σχόλια: