12 Αυγ 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ.
Αρ. Πρωτ.: 70/09-08-2013
Οι πολιτικές διάλυσης της υγείας που εφαρμόζουν κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ κλιμακώνονται μέσα στο καλοκαίρι με διαθεσιμότητες-απολύσεις 1600 υγειονομικών και κλεισίματα νοσοκομείων. Η αρχή γίνεται από τα νοσοκομεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, με τα νοσοκομεία της περιφέρειας να ακολουθούν.
Απέναντι σε αυτήν την επίθεση κανένας υγειονομικός δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, καθώς αυτό που βιώνουμε είναι μόνο ο πρώτος γύρος. Στη θέση των νοσοκομείων Πατησίων, Αγ. Βαρβάρας ή του νοσ/μείου Παναγία αύριο θα βρίσκονται τα νοσοκομεία της Πρέβεζας, της Νάξου, της Λήμνου, της Ικαρίας, της Κρήτης, της Πελοποννήσου.
Έχουμε συνεπώς κάθε λόγο αυτές τις δύσκολες μάχες που έρχονται να τις δώσουμε μαζί κόντρα σε οποιαδήποτε λογική διάσπασης, εκφοβισμού, ατομικών λύσεων, ηττοπάθειας ή αναμονής.
Υλοποιώντας σχετικές αποφάσεις προηγούμενων γενικών συνελεύσεων του συλλόγου μας (15/7 και 1/8) αλλά και των συναντήσεων συντονισμού με συλλόγους νοσοκομείων από το Β. Αιγαίο και την υπόλοιπη Ελλάδα, αποφασίζουμε ομόφωνα
Απογευματινές δράσεις στην πλατεία του Αγ. Κηρύκου την Πέμπτη 22/8 με περιεχόμενο που θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες.
Προκήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας 8:00-13:00 την Παρασκευή 23/8, ημέρα ανακοίνωσης από το ΥΥΚΑ των ονομάτων υγειονομικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα. Καλούμε νοσοκομειακούς συλλόγους και ενώσεις γιατρών να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις. Ζητάμε από την ΠΟΕΔΗΝ να προχωρήσει σε προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την ημέρα αυτή.
Νέο Δ.Σ. σε μία εβδομάδα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: