23 Ιουν 2011

Η Ταξική Πορεία προτείνει συλλαλητήριο και την Τετάρτη το πρωί

Oι εξελίξεις τρέχουν με πολύ γρήγορο ρυθμό. Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε από την κοινοβουλευτική της ομάδα η κυβέρνηση, έκτακτες συσκέψεις με Μέρκελ και Σαρκοζί, πιέσεις σε Σαμαρά να συναινέσει, και την ανακοίνωση  ακόμη πιο επώδυνων για το λαό μέτρων, οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες της προαναγγελθείσας 48ωρης απεργίας για τις 28 και 29 του Ιούνη. 
Καλούν σε συγκέντρωση, αναγκαστικά προφανώς, την Τρίτη το πρωί στο Πεδίο του Άρεως. Αντί όμως να καλέσουν και σε δεύτερη από το πρωί της Τετάρτης υποβαθμίζοντας τη σημασία της 48ωρης απεργίας καλούν σε απογευματινή στη Κλαυθμώνος!
Έχοντας σα δεδομένο ότι όλες οι δυνάμεις που αναφέρονται  στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, που συμμετέχουν στις εδώ και ένα μήνα κοινητοποιήσεις στις πλατείες και στις απεργίες που πραγματοποιήθηκαν, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την απεργία, η Ταξική Πορεία καλεί:
αριστερές οργανώσεις, εργατικά και συνδικαλιστικά σχήματα, πρωτοβάθμια σωματεία, συνελεύσεις γειτονιών και κάθε συλλογικότητα που θέλει την επιτυχία αυτής της απεργίας να αποφασίσουν για συλλαλητήριο και το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: