22 Φεβ 2011

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ

ΑΘΗΝΑ: ΜΟΥΣΕΙΟ, 10:30 π.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  ΚΑΜΑΡΑ, 9.30 π.μ.

Πανελλαδική, πανεργατική ημέρα κινητοποίησης η αυριανή απεργία και οι ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις οφείλουν να αναδείξουν ξανά, με μεγαλύτερη επιμονή και αποφασιστικότητα το μοναδικό δρόμο που πραγματικά αξίζει να βαδίσουν οι εργαζόμενοι:
  • το δρόμο της αντίστασης και του αγώνα, το δρόμο της ανυποχώρητης πάλης και της σύγκρουσης με την πολιτική της ισοπέδωσης των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων, της διάλυσης της εργατικής τάξης,
  • το δρόμο της συγκρότησης ισχυρού, πλατιού μετώπου αντίστασης των εργαζομένων στην ολομέτωπη επίθεση των δυνάμεων του ιμπεριαλιστικού κεφάλαιου, της τρόικας και των ντόπιων υποτακτικών της.
Πιάνοντας το κόκκινο νήμα της 5ης Μάη και της 15ης Δεκέμβρη και παρά τα τεράστια εμπόδια που βάζουν οι υποταγμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες δίνοντας χρόνο στην εξέλιξη της επίθεσης, ανίκανες και απρόθυμες να οπλίσουν πολιτικά και ιδεολογικά την εργατική τάξη σε αυτόν τον κρίσιμο πόλεμο.
Απορρίπτοντας τα τρομοκρατικά διλήμματα του συστήματος περί χρεοκοπίας που αναπαράγουν και ενισχύουν την πολιτική και ιδεολογική παραλυσία στους κόλπους του λαϊκού-εργατικού κινήματος, που έχουν οδηγήσει στη ραγδαία χειροτέρευση της ζωής και της θέσης της εργατικής τάξης.
Απορρίπτοντας τις αυταπάτες περί ανάκαμψης που σκόπιμα καλλιεργούν τα αστικά επιτελεία και οι παρατρεχάμενοί τους. Γιατί η δική τους «ανάκαμψη» περνάει μέσα από τη δική μας εξαθλίωση και υποταγή.
Ορθώνοντας ανάστημα μπροστά στο τρομοκρατικό καθεστώς που έχουν οικοδομήσει και το οποίο επιδεικτικά και προκλητικά δεν διστάζει να καταλύσει το Άσυλο, να πολιορκεί για εβδομάδες την Κερατέα, να οργανώνει στρατιωτικές ασκήσεις καταστολής διαδηλώσεων, να στοχοποιεί, να διώκει και να συλλαμβάνει στελέχη αριστερών πολιτικών οργανώσεων και όλους όσους τολμούν να αντιστέκονται: αγρότες, εργαζόμενους, νεολαία...
Στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και κάλεσμα κοινού αγώνα στους 287 μετανάστες απεργούς πείνας και στις εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που αγωνίζονται για το αυτονόητο, ανθρώπινο δικαίωμα να ζουν και να δουλεύουν ελεύθερα και με αξιοπρέπεια.
Διεκδικώντας το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή δουλειά, στη δωρεάν ασφάλιση και περίθαλψη για όλους, στη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση για τα παιδιά μας. 
Διεκδικώντας πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Υπερασπιζόμενοι τις συλλογικές συμβάσεις και την οργανωμένη, συλλογική πάλη των εργαζομένων.
Παλεύοντας ενάντια στην καθημερινή τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς και την πολιτική της ανεργίας και των απολύσεων που την τροφοδοτούν. Ενισχύοντας την αλληλεγγύη των εργαζομένων, κόντρα στον ατομισμό και την απομόνωση που θέλουν να μας επιβάλουν.
  • Στις 23 του Φλεβάρη απεργούμε! 
  • Μαζικά και αποφασιστικά! 
  • Για την ανατροπή της ληστρικής πολιτικής τους! 
  • Για να σπάσουμε τα δεσμά που μας έχει επιβάλλει το ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο και οι ντόπιοι υποτακτικοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: