19 Μαρ 2012

ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ…!!

Mπροστά στην αφαίμαξη του εισοδήματος μας με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, τις περικοπές από τα αναδρομικά, το πάγωμα των προαγωγών και των ωριμάνσεων…..
Μπροστά σε νέες μετεκλογικές μειώσεις των μισθών μας που όπως αφήνει να φανεί η τρόικα και οι υποτακτικοί της  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ,ΛΑΟΣ και κομπανία…, πρόκειται να διαμορφώσουν του μισθούς μας σε επίπεδα ΕΣΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ….στο όνομα δήθεν της ανταγωνιστικότητας και στην πραγματικότητα υπέρ του πλουτισμού των λίγων και εκλεκτών ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.
Μπροστά σε απολύσεις 150 – 200 χιλιάδων  υπαλλήλων. Με όχημα την αξιολόγηση, την ενοποίηση οργανισμών που οδηγεί στην ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ νοσοκομειακών μονάδων με στόχο τις αναγκαστικές μετακινήσεις, την διαμόρφωση δήθεν «πλεονάζοντος» προσωπικού και τις απολύσεις. Την ίδια ώρα που  σχεδιάζεται το τελικό χτύπημα με την άρση της μονιμότητας…
Μπροστά σε αυτήν τη  κρίσιμη κατάσταση για το μέλλον μας, μας έχουν φορέσει κύπελλο μια προεκλογική περίοδο από τώρα……….. μέχρι την εφαρμογή των νέων μέτρων , Επιχειρούν να εκτονώσουν την λαϊκή δυσαρέσκεια στις κάλπες προκειμένου μετεκλογικά να ξαναπεράσουν στην επίθεση. Επιχειρούν να αναστήσουν τους κομματικούς τους μηχανισμούς που διαλύθηκαν κάτω από την οξύτητα της επίθεσης και την αυξανομένη λαϊκή δυσαρέσκεια προκειμένου να έχουν αρραγές μέτωπο μπροστά στα μέτρα του Ιουνίου…
Από κοντά σύσσωμη η συνδικαλιστική ηγεσία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΟΕΔΗΝ ροκανίζει το χρόνο των κινητοποιήσεων, αναβάλλοντας αποφάσεις για απεργίες στο όνομα δήθεν του καλύτερου συντονισμού που ωστόσο δεν έρχεται ποτέ!
Άμεσα οργανώνουν «κινητοποιήσεις» με το μισθολόγιο να έχει εξαφανιστεί από τα αιτήματα !!! Φαίνεται ότι μετά την δήθεν ανακάλυψη νέων μορφών πάλης , χωρίς απεργιακή μορφή(!!) (κινητοποίηση 21/3 ) ανακαλύφθηκε η προτεραιότητα του κουρέματος των δανείων…και η υγειονομική μας περίθαλψη, που ανεξάρτητα αν  είναι και αυτά σημαντικά, μετατρέπονται  σε κεντρικά αιτήματα γύρω από τα όποια οργανώνεται η κινητοποίηση της 21/3 -29/3 προκειμένου βέβαια να εξαφανιστεί το βασικό.

Συνάδελφοι το κίνημα του λαού της χωράς μας πρόσφατα έδειξε τις δυνατότητες του . Παρά την προσωρινή νηνεμία που του έχουν επιβάλλει ,παρά την προσωρινή απογοήτευση από το πέρασμα των αντιλαϊκών μέτρων , παρά τις εκλογικές αυταπάτες που σπέρνει όλο το πολιτικό φάσμα , από τη δεξιά μέχρι την ….αριστερά, θα συνεχίσει να βρίσκεται με την ίδια και μεγαλύτερη ορμή στο πολιτικό προσκήνιο, θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες αναταράξεις.

Ας κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να ενισχύσουμε την μάχη αυτή, Ας επιχειρήσουμε να μετατρέψουμε ακόμα και αυτές τις άνευρες κινητοποιήσεις της συνδικαλιστικής ηγεσίας σε αγώνες που θα προετοιμάσουν το έδαφος για τις πιο σοβαρές μάχες που έρχονται!! Αναδεικνύοντας τα πραγματικά προβλήματα, συνηγορώντας υπέρ του πραγματικού αγώνα και όχι των κινητοποιήσεων-ντουφεκιάς.

•    ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΣΦΑΓΕΙΟ!
•    ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ
•    ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΟ-ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
•    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ-ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ
•    ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
•    ΠΛΗΡΗΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

                                                          Ταξική Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: