26 Μαρ 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 7ΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ: Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ!

Το σωματείο των εργαζομένων στο 7ο νοσοκομείο ΙΚΑ καταγγέλλει την αποδυνάμωση και απαξίωση που μήνες τώρα μας έχουν επιβάλει.
Καταγγέλλει προτάσεις που ακούγονται από τον «ΔΥΠεάρχη» Μουσιώνη που μόνο στόχο έχουν να θολώσουν το τοπίο και να κρύψουν ότι σκοπός τους είναι να κλείσουν τα νοσοκομεία 7ο ΙΚΑ, Γ.Ν. Πατησίων και Παμμακάριστο μαζί με όλα τα μικρά και «διασυνδεόμενα» νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα (σύνολο 50!).
Καταγγέλλει την απόφαση του υπουργείου Υγείας  (ΦΕΚ 823/Β/19-3-2012) που βγάζει εκτός εφημεριών το Γ.Ν. Πατησίων και το 7ο νοσοκομείο ΙΚΑ.
Δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι μαζί με τους κατοίκους θα αγωνιστούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους.
Καλούμε τα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα (ΟΕΝΓΕ, ΕΙΝΑΠ, ΠΟΕΔΗΝ) να πάρουν θέση. Να στηρίξουν και να αγωνιστούν να μην περάσει η πολιτική κλεισίματος νοσοκομείων.
Καλούμε κατοίκους και εργαζόμενους  την Τρίτη 27-3-2012 στις 11:00 το πρωί στο 7ο νοσοκομείο (Καυταντζόγλου 11) για να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Αγ. Όλγα.
Καλούμε κατοίκους και εργαζόμενους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Σωματείο του Γ.Ν. Πατησίων την Τετάρτη 28/3/2012 στις 5.30 το απόγευμα στο προαύλιο του ΓΝ Πατησίων,  την Τετάρτη 28-3-2012.
Ο αγώνας των εργαζόμενων των τριών νοσοκομείων και των κατοίκων είναι κοινός.
Απαιτούμε την πλήρη και αυτόνομη λειτουργία και των τριών νοσοκομείων της περιοχής των Πατησίων.
Ή εμείς ή αυτοί! Τέλος οι αυταπάτες!
25/3/2012
Το Δ.Σ. του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: