21 Δεκ 2011

Προταση για αριστερό ταξικό προεδρείο στο Δαφνι.

Συναδελφισσες και συνάδελφοι

Στις εκλογές για το Σύλλογο Εργαζομένων στο Ψ.Ν.Α, η ΑΡΣΥ  διπλασίασε την δύναμη της από 1 έδρα σε 2 έδρες. Θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας ψήφισαν και μας στήριξαν.

    Ιδιαίτερα στην σημερινή χρονική συγκυρία, όπου οι γαλαζοπράσινοι και τα φασιστοειδή της κυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ) κλιμακώνουν την επίθεση σε όλο τον Ελληνικό λαό με νέα μέτρα  φορολογία, χαράτσια. εφεδρείες κλπ.
Στις 15/12 δια στόματος Ρέππα ανακοινώθηκε χωρίς περιστροφές και υπεκφυγές ότι η εργασιακή εφεδρεία ολοκλήρωσε τον κύκλο της  και  ότι τώρα θα πρέπει να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα , 150.000 μέχρι το 2015. Κανείς δεν εξαιρείται.

Το σφαγείο ξεκίνησε την λειτουργία του. Οι εντολές του  ξένου κεφαλαίου  και της ντόπιας αστικής τάξης πρέπει να εκτελεστούν. Στόχος, ανάμεσά τους, και η ψυχική υγεία και ειδικότερα το ΨΝΑ, για το οποίο οι «σοφοί» και τα τσιράκια του Λοβέρδου απεργάζονται καταστροφικά μέτρα χωρίς προηγούμενο.

Σχετικά με την δράση μας και ιδιαίτερα για την στάση μας στο σωματείο πιστεύουμε ότι η μαζικότατη συμμετοχή των συναδέλφων η oποία έφτασε το 66% καθώς και το αποτέλεσμα  δημιουργούν μια εντελώς καινούργια κατάσταση στο σύλλογο εργαζομένων στο Ψ.Ν.Α.

Η μείωση κατά 1 έδρα  από την Δημ.Συνεργασια (ΠΑΣΚΕ) και 1 έδρα από την ΔΑΚΕ καθώς και η αντίστοιχη  μείωση των ψήφων τους  καθορίζουν μια νέα πραγματικότητα  και νέα καθήκοντα και ευθύνες.

Η θέση μας- η οποία  εκφράστηκε και πριν τις εκλογές-παραμένει ίδια, παλεύουμε για σωματείο  στα χέρια των εργαζομένων με αριστερό ταξικό προεδρείο. Tην ίδια θέση θα υποστηρίξουμε  και κατά την συνεδρίαση για την συγκρότηση του Δ.Σ.
Καμία συνεργασία με τις δυνάμεις που εκπροσωπούν τους  γαλαζοπράσινους και τα φασιστοειδή της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Καμία συμφωνία  για  μοίρασμα καρέκλας και θέσεων κάτω από το τραπέζι. Μηδενική ανοχή στους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς.

Οι συνάδελφοι στις εκλογές  ήταν ξεκάθαροι  και  μας δεσμεύουν ΟΛΟΥΣ!

ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΤΑΞΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.  ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Από αυτή την θέση δεν θα παρεκκλίνουμε
 θα την παλέψουμε ισότιμα  τίμια και συντροφικά.

Έχουμε πόλεμο, ή αυτοί, ή εμείς.

Η απάντηση μας στην κυβέρνηση του Δ.Ν.Τ.  της Τρόικας και της Ε.Ε. καθώς και των συνοδοιπόρων της είναι αγώνας διαρκείας,  αγώνας  ταξικός.

Θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας με όλους τους συναδέλφους για όλους τους συναδέλφους

ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: