10 Μαρ 2010

Φραγμός στο μεσαίωνα! Να ξεσηκωθούμε!

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 10:00 π.μ. - ΜΟΥΣΕΙΟ (Πατησίων)

Ενάντια στον εφιάλτη της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας και της ανασφάλειας που φέρνουν τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης.

Ενάντια σε αυτούς που, μετά από δεκαετίες λεηλασίας του εισοδήματος και των δικαιωμάτων μας, τολμούν να μας ζητούν να ξαναγίνουμε θυσία στο βωμό της κρίσης που αυτοί και το χρεοκοπημένο σύστημά τους δημιούργησαν. Ενάντια σε αυτούς που έβαλαν υποθήκη τις ζωές και το μέλλον μας για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του κεφάλαιου και των ιμπεριαλιστών της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Ενάντια στο αστικό κηφηναριό και τα κόμματά του (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) που σύσσωμοι, χωρίς την παραμικρή ντροπή, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, μας διαβεβαιώνουν ότι τα μέτρα είναι «αναγκαία», «για το καλό μας», «για το καλό της πατρίδας». Με τον ίδιο τρόπο που μας διαβεβαίωναν για τον τόπο που θα έπιαναν οι θυσίες μας για την ένταξη στην ΕΟΚ, στην ΟΝΕ, στην Ευρωζώνη. Με τον ίδιο τρόπο που μας διαβεβαίωναν για την «ισχυρή Ελλάδα»

Ενάντια στους «σωτήρες» μας, τα κοράκια της ΕΕ και του ΔΝΤ, που απαιτούν την ολοκληρωτική κατάργηση όσων από τα δικαιώματά μας έχουν απομείνει. Που ανταγωνίζονται για το ποιος θα έχει το «προνόμιο» να ισοπεδώσει τις κατακτήσεις μας. Που αναφέρονται στο λαό και τους εργαζόμενους της χώρας σαν να μιλούν σε δούλους, σαν να αναφέρονται στα υποζύγιά τους. Που έχουν το θράσος να μας ζητάνε και «τα ρέστα»!

Μαζί με τους χιλιάδες εργαζόμενους που απεργούν και διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα για να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους σε μια αξιοπρεπή ζωή. Για να γίνουμε ακόμη περισσότεροι! Για να τους αναγκάσουμε να πάρουν τα μέτρα τους πίσω! Για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους!

Μαζί με τον πραγματικό κόσμο της δουλειάς και του μόχθου. Που αγωνιά! Που νιώθει το δίκιο του να τον πνίγει! Που βλέπει το κεφάλαιο και το υπηρετικό του προσωπικό να τον χλευάζουν, να τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια του. Που είναι γεμάτος οργή!

Με όπλο τη διαδήλωση και την απεργία! Μαζικά και αποφασιστικά! Χωρίς την παραμικρή αυταπάτη! Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία! Γιατί αυτά τα μέτρα είναι μόνο η αρχή του εφιάλτη. Γιατί, αν δεν αντισταθούμε, αν δεν τους σταματήσουμε, η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο φριχτή.

Όλοι στους δρόμους! Σαν μια γροθιά! Για να κάνουμε τους φόβους τους πραγματικότητα! Γιατί η πραγματική μας δύναμη βρίσκεται στη μαζική πάλη. Γιατί ο δικός μας μονόδρομος είναι ο δρόμος του αγώνα!

Να πάρουμε την υπόθεση του αγώνα στα δικά μας χέρια! Κόντρα στις αστικές και ρεφορμιστικές συνδικαλιστικές ηγεσίες που ακόμα και σήμερα βάζουν εμπόδια στον αγώνα. Κόντρα σε αυτούς που διασπούν το ενιαίο μέτωπο των εργαζομένων και παίζουν τυχοδιωκτικά παιχνίδια στις πλάτες μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!

Ταξική Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: