1 Μαρ 2011

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ...

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Σήμερα 25/2/11 καλείται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Πατησίων για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, γιατρός του νοσοκομείου μας ο οποίος είχε δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα αυτή.
Η συνέντευξη αφορούσε τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν ασθενείς και εργαζόμενοι του νοσοκομείου.
Αναρωτιόμαστε από πότε προβλήματα που αφορούν όλη την κοινωνία δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται, από πότε είναι παράνομο να καταγγέλλεται η υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και ποια λογική «εχεμύθειας» μας υποχρεώνει να σιωπούμε σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους για τους εργαζόμενους και τους ασθενείς.
Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος, πέραν του ότι αναπτύσσει δημόσια συνδικαλιστική δράση στο χώρο εργασίας του αρκετά χρόνια, έχει υποστεί ο ίδιος πολλές φορές τις συνέπειες της υπερεντατικοποίησης της εργασίας και των ελλείψεων προσωπικού που βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ. Είναι γνωστό τι γίνεται κατά καιρούς σε τμήματα του νοσοκομείου, όταν λήγουν συμβάσεις επικουρικών ή όταν είναι επιτακτικό να δοθούν άδειες για λόγους ασθενείας κ.λπ.
Είναι δικαίωμα και καθήκον όλων των εργαζόμενων να αναδείξουν τα προβλήματα των νοσοκομείων και να διεκδικήσουν καλύτερους όρους λειτουργίας τους και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Οποιαδήποτε προσπάθεια περιστολής του παραπάνω δικαιώματος αποτελεί συνδικαλιστική δίωξη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της διοίκησης
την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, ώρα 1μμ,
μαζί με τους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΟΕΝΓΕ και της ΕΙΝΑΠ


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ – ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΕΣΥ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: