23 Μαΐ 2011

Εληξε η επισχεση στο Θριασιο Νοσοκομειο. Μέρος των δεδουλευμένων κατεβλήθη στους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 20-5-2011 κατεβλήθησαν στους εργαζόμενους του ΘΡΙΑΣΙΟΥ τα δεδουλευμένα εξαιρέσιμα 2 μηνών (Δεκεμβρίου 2010 και Ιανουαρίου 2011).
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ οτι οι εργαζομενοι στο ΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομειο ειναι απο τους λιγους εργαζομενους που καταφεραν να πληρωθουν μια και στα περισσοτερα νοσοκομεια που βρισκονταν σε κατασταση αναμονης δεν πληρωθηκαν ή πηραν μονο ενα μηνα .

Οι εργαζομενοι στο ΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομειο βρισκονταν σε επισχεση εργασιας σχεδον ενα μηνα τωρα, ενω μαζι με τους εργαζομενους στο ΕΚΑΒ αλλα και αλλα σωματεια οργανωσαν απο κοινου πετυχημενες συγκεντρωσεις στο υπουργειο υγειας ,και επεβαλαν στην τελευταια συγκεντρωση στο υπουργειο υγειας και στην ΠΟΕΔΗΝ να καλεσει πανελλαδικα τα σωματεια σε επισχεση υποχρεωνοντας την ετσι σε ανατροπη προηγουμενων τοποθετησεων της .
Έτσι ανέστειλαν την επίσχεση εργασίας , αφού τους υποσχεθήκαν ότι 13-6-2011  θα πληρωθούν και τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο 2011,και 14/7/2011 τους μήνες Απριλιο και Μαιο  ενω παραλληλα ηρθε και η εγκριση για το 50% της ετησιας πιστωαης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: