16 Μαΐ 2011

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

   Σε κατάληψη στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας προχώρησαν τελικά οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ,   που είχαν συγκεντρωθεί σήμερα, Δευτέρα, το πρωί έξω από το υπουργείο, στην οδό Αριστοτέλους, μαζι με εργαζομενους απο αλλα σωματεια νοσοκομειων. Αφου απαιτησαν και πετυχαν την απομακρυνση των ΜΑΤ ζητησαν επαφη με τον υπουργο "ο οποιος ελειπε", και μετα απο πολυωρη αναμονη τους δεχτηκαν
οι υφυπουργοί Υγείας κ.κ. Μ. Τιμοσίδης και Χρ. Αηδόνης που  ενημέρωσαν τους εργαζόμενους ότι μέχρι τις 18 Μαιου θα έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα τους (ακομα μια υποσχεση! ).
   Οι εργαζομενοι απαιτησαν απο την ομοσπονδια τους (ΠΟΕΔΗΝ) να προχωρησει σε επισχεση εργασιας σε ολα τα νοσοκομεια την οποια και αναγκαστηκε να  αποδεχθει  με αποφαση της εκτελεστικης της επιτροπης.
    Ωστόσο, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ  αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους (σσ. κάνουν επίσχεση εργασίας τον τελευταίο ενάμισι μήνα) μέσα πλέον από το υπουργείο Υγείας, όπου θα παραμείνουν έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους ενω ταυτοχρονα καλουν τα πρωτοβαθμια σωματεια των νοσοκομειων την Τριτη 16/5 στισ 11πμ  σε συσκεψη για τον καλυτερο συντονισμο των κινητοποιησεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: