22 Φεβ 2012

Παύση κάθε δίωξης εναντίον του συνδικαλιστή Π.Χασαπάκη

 Η έμπρακτη αλληλεγγύητων εργαζομένων του Ερυθρού, της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ, δεκάδων σωματείων που μετην παρουσία τους και τα ψηφίσματα καταδίκης της διοίκησης απαίτησαν τηνανάκληση κάθε δίωξης εναντίον του αγωνιστή Π.Χασαπάκη ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Σήμερα Τρίτη 21/2: 9πμ: Ο διοικητήςτου Ερυθρού Ιωάννης Πετρόχειλος στη διάρκεια της πολλοστής παράστασης τωνσυνδικαλιστών και εργαζομένων προς τη διοίκηση ανακοίνωσε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.
Πρακτική και οριστική επίλυσή του θα είναι η παραπομπή, από τον ίδιο το διοικητή, της απόφασης επιβολής της ποινής στον Π. Χασαπάκη στο υπηρεσιακό συμβούλιο, με το ερώτημα αν η υπόθεση αφορά υπηρεσιακό ήσυνδικαλιστικό θέμα.
 Προφορική δήλωση τουδιοικητή ότι ουδέποτε επιθυμούσε την ανάμειξή του σε θέματα του σωματείου καιδεν προτίθεται να το πράξει στο μέλλον.

11πμ : Σε έκτακτησυνεδρίασή του το υπηρεσιακό συμβούλιο αποφάνθηκε ομόφωνα ότι πρόκειταιγια συνδικαλιστικό θέμα και συνεπώς αρνείται να επικυρώσει την απόφαση του διοικητή που επέβαλε την ποινή.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ,
 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ7ήμερη ΑΡΓΙΑ.

Θεωρούμε τη θετική αυτή εξέλιξη απόλυτη οπισθοχώρηση τόσοαπό τη διοίκηση όσο και από τους οργανωμένους μηχανισμούς στο χώρο του Ερυθρού και ταυτόχρονη νίκη των κινήσεωνέμπρακτης αλληλεγγύης.
Η δίωξη του Π. Χασαπάκη, ακριβώς  επειδή απετέλεσε υπόθεση κάθε εργαζόμενου καικάθε σωματείου, φορέα, ομοσπονδίας και συνομοσπονδίας τόσο του δημόσιου όσο καιτου ιδιωτικού τομέα, απετέλεσε και ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Συνεχίζουμε, μεαγώνες διαρκείας. Η οργή μας θα είναι δύναμη ανατροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: