20 Φεβ 2012

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Π.ΧΑΣΑΠΑΚΗ

Μετά τη μαζική παράσταση εργαζομένων του    νοσοκομείου και συνδικαλιστών της Πέμπτης 16/2 και τα ψηφίσματα αλληλεγγύης    σωματείων, φορέων και συνελεύσεων που καταφθάνουν συνεχώς στο νοσοκομείο    Ερυθρός Σταυρός ο διοικητής Ιωάννης Πετρόχειλος πάγωσε κάθε ενέργειά    του εναντίον του Π. Χασαπάκη.
Υποχρεώθηκε    να δηλώσει ότι μόνο η ύπαρξη της αναφοράς της πλειοψηφίας του Δ.Σ του    νοσοκομείου τον έκανε να λάβει διοικητικά μέτρα και ότι αν αποσυρθεί η    αναφορά της πλειοψηφίας του σωματείου, η κλήση σε απολογία και η ποινή    παύει να υφίσταται.
Τα μέλη    της πλειοψηφίας του Δ.Σ του σωματείου (Γεωργάκη Βούλα, Μπέσιας Νίκος,    Μάρκου Αριστείδης, Τιερρής Γιάννης και Κάλλιος Λευτέρης) δεν απέσυραν    άμεσα την επαίσχυντη αναφορά τους και ανέβαλαν προσχηματικά τη     συνεδρίαση τους.
Το πρωί    της Παρασκευής 17/2 στις 10π.μ.συνεδρίασε τελικά το σωματείο, παρουσία    εργαζομένων του νοσοκομείου και εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ, σωματείων και    συνδικαλιστών και η πλειοψηφία και πάλι δεν απέσυρε τη χαφιέδικη αναφορά    της, αλλά αποφάσισε να καταθέσει έγγραφο προς το διοικητή όπου θα    αναφέρεται ότι " απλώς τον ενημέρωσε για ένα περιστατικό που όφειλε να    γνωρίζει και ουδέποτε ζήτησε γραπτά ή προφορικά τη δίωξη του    Π.Χασαπάκη".
Σε αναμονή της τελικής απόφασης του διοικητή, για    την οριστική απόσυρση της δίωξης
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΦΟΡΕΑ,    ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ    ΔΙΟΙΚΗΤΗ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/2 ΣΤΙΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Η νίκη θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων, ενάντια στην καταστολή και    τον εργοδοτικό συνδικαλισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: