2 Οκτ 2011

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Μετά την μεγαλειώδη πορεία των νοσοκομείων στις 29/09/2011 στο υπουργείο υγείας και την κορύφωση των καθημερινών κινητοποιήσεων μας στον ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ που ανάγκασαν σε άτακτη υποχώρηση την διοίκηση του Νοσοκομείου στην προσπάθεια της να βγάλει τις συνελεύσεις μας παράνομες, η ανάγκη συνέχισης του συντονισμού είναι μεγάλη. Ήδη την Τρίτη 27/09 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου μία πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους από το Αγλαΐα, το Αλεξάνδρα, Ερυθρό και τους Αγίους Ανάργυρους, όπου καταλήξαμε σε κοινή προσυγκέντρωση την Πέμπτη 29/09. Ο Άγιος Σάββας, το Αγλαΐα και το Ελπίς καταλήξαμε σε μία πετυχημένη πορεία στην Αλεξάνδρας μέχρι να ενωθούμε με την μεγάλη συγκέντρωση όλων των νοσοκομείων στο υπουργείο Υγείας.
Μπροστά στην μεγάλη απεργία στις 5 του Οκτώβρη χρειάζεται η πρωτοβουλία συντονισμού να διευρυνθεί και να προχωρήσει πιο αποφασιστικά.
Καλούμε όλα τα νοσοκομεία του κέντρου, επιτροπές αγώνα, μέλη Δ.Σ. Σωματείων, συλλογικότητες, απλούς εργαζόμενους, αλλά και φορείς και τοπικά σωματεία (ΕΛΜΕ, Δασκάλους) της περιοχής σε συνάντηση την
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 3/10/2011 στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ και ΩΡΑ: 14.30 για να συντονίσουμε τις δράσεις μας.
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: