26 Μαρ 2013

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ Γ.Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ !Όλοι σήμερα 26/3 και ώρα 17.30 στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Σωματείο του Γ.Ν. Πατησίων στο νοσοκομείο (οδός Χαλκίδος στα Άνω Πατήσια, σταθμός ΗΣΑΠ Αγία Βαρβάρα), για να διαμαρτυρηθούμε για τις προσπάθειες της κυβέρνησης να κλείσει το Γ.Ν. Πατησίων. Το νοσοκομείο είναι εδώ και μια εβδομάδα χωρίς Παθολογική και Καρδιολογική κλινική και αν δεν αντιδράσουμε θα έχει την τύχη των νοσοκομείων του ΙΚΑ.

Από την ανακοίνωση των εργαζόμενων:

"Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» που έγινε σήμερα 19/3/13 αποφάσισε τα παρακάτω:

Καταγγέλλουμε την επιχείρηση της κυβέρνησης να κλείσει το Γ.Ν.Α. «Πατησίων», με εκτελεστικά όργανα τον Διοικητή της 1ης Υ.ΠΕ., την Διοικήτρια του Γ.Ν.Ν.Ι. «Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων» και την Αναπλ. Διοικήτρια του Γ.Ν.Α. «Πατησίων».

Από την Παρασκευή 15/3/13 επιδεικνύοντας πρωτοφανή ανευθυνότητα και εκμεταλλευόμενοι επίσχεση εργασίας των ιατρών άφησαν το Νοσοκομείο χωρίς Παθολόγους και έκλεισαν το Καρδιολογικό Τμήμα. Σήμερα 19/3/13 σταμάτησε να λειτουργεί και το Παθολογικό Τμήμα αφού διέκοψαν την μετακίνηση από το Γ.Ν. Θηβών του μοναδικού Διευθυντή και επέτρεψαν στην μοναδική Επιμελήτρια του τμήματος να φύγει με εκπαιδευτική άδεια χωρίς να έχει έρθει αντικαταστάτης τους.

Απαιτούμε:

1. Την άμεση και με κατεπείγουσες διαδικασίες στελέχωση του Νοσοκομείου με ιατρούς, ώστε τελικά να λειτουργήσει ξανά το Νοσοκομείο με όλα του τα κρεβάτια και με Γενικές Εφημερίες.

2. Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των ιατρών ώστε να σταματήσει η επίσχεση εργασίας.

3. Την αύξηση της χρηματοδότησης του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» με ξεχωριστά κονδύλια"   ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΓΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: