20 Μαρ 2013

Μαζική Παράσταση διαμαρτυρίας Νοσοκομείου Πατησίων στο Αγια Ολγα.


Μαζική Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 20/3 το Σωματείο Εργαζομέων και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πατησίων στη Διοίκηση του Αγ. Όλγα αντιδρώντας στο λουκέτο που ετοιμάζεται από το υπουργείο Υγείας στα πλαίσια των μνημονιακών αποφάσεων. Το Σωματείο και οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι ειναι αποφασισμένοι μαζί με τους φορείς της περιοχής να εμποδίσουν το κλείσιμο του Νοσοκομείου και θα αγωνιστούν προκειμένου το Νοσοκομείων πατησίων να μείνει 'ζωντανό''.

Απαίτησαν απο τη Διοίκηση να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε ιατρικό προσωπικό προκειμένου να καταστεί δυνατή η επαναλειτουργία των κλινικών και να επανέλεθει στην καθημερινή του λειτουργία του Νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ανέφερε ότι σήμερα θα επιδιώξει συναντηση με την πολιτική ηγεσία προκειμένου να αντιμετωπιτούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ιατρικό προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι έδωσαν νέο ραντεβού την Παρασκευή 22/3 που θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στους Αμπελόκηπους ενώ στις 26/3 στις 17.30 οργανωνουν μαζί με τους φορείς της περιοχής μεγάλη συγκέντρωση στο νοσοκομείο στα Άνω Πατήσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: