14 Μαρ 2013

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!)


Για μιά ακόμη φορά παραπέμπομαι με το ερώτημα της απόλυσης, αυτή τη φορά στο πειθαρχικό της 4ης ΔΥΠΕ 20/3/2013.
Έχω ήδη αθωωθεί 2 φορές παμψηφεί (από το πειθαρχικό του ιατρικού συλλόγου και το υπηρεσιακό συμβούλιο του υπουργείου υγείας).
Ο λόγος της δίωξης είναι ότι απέδειξα με επιστημονική μελέτη μου ότι τα κλιπ ομφαλίου λώρου που χρησιμοποιούσε το νοσοκομείο μου το 2010-2011 ήταν προβληματικά και επικίνδυνα:
Τον 11/2007, 1/2008 και 12/2010 εκδίδεται πανευρωπαική προειδοποίηση για την κυκλοφορία επικίνδυνων κλιπ ομφαλίου λώρου. Ζητείται η ενημέρωση όλων των παιδιάτρων, μαιών, νοσηλευτριών, γυναικολόγων και καλούνται όλοι να αναφέρουν αμέσως το παραμικρό πρόβλημα. Τονίζεται ότι υπάρχει κίνδυνος θανατηφόρου αιμορραγίας νεογνού. (Medical Device Alerts από την Medicines and Healthcare products Regulatory Agency).
Τον 5/2010 παρουσιάζεται περιστατικό αιμορραγίας σε νεογνό στο Γ.Ν.Ξάνθης το οποίο αποσιωπάται. Τον 12/2010 διαπιστώνω το πρόβλημα και ενημερώνω τον διοικητή. Εκείνος μου ζήτησε να κάνω έγγραφο, εγώ έκανα μελέτη (χρειάστηκα 3 μήνες). Τον 3/2011 έθεσα το θέμα στην Ένωση γιατρών του νοσοκομείου ( ήμουν μέλος του ΔΣ). Η Ένωση συνέταξε έγγραφο προς το διοικητή μαζί με άλλα προβλήματα και εκείνος μας έκανε μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων!! 3 μήνες μετά 3 νεογέννητα αιμορραγούν εκ των οποίων το 1 σοβαρά. Το διακομίζω στην εντατική. Την επομένη έρχεται κλήση από τον εισαγγελέα σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ένωσης να απολογηθούμε για το έγγραφο που προειδοποιούσε για τον κίνδυνο αιμορραγίας !! Ενημερώνουμε την ομοσπονδία (ΟΕΝΓΕ). Αυτή δίνει συνέντευξη τύπου και βγάζει ανακοίνωση και αφίσα. Ακολουθεί το ΣΕΥΥΠ που με παραπέμπει στο πειθαρχικό του ιατρικού συλλόγου και της ΔΥΠΕ γιατί άσκησε κριτική κατά της προισταμένης αρχής.
Με τη δίωξη αυτή προσπαθούν:
- Στην τρομοκράτηση των εργαζομένων στα νοσοκομεία : «μην αντιδράτε, μην μιλάτε, μην σκέφτεστε.σκύψτε το κεφάλι»
- Στην αποψίλωση των νοσοκομείων από προσωπικό μέσω των συγκαλυμμένων απολύσεων
- Τα ΜΜΕ μας λένε ότι η κυβέρνηση διώχνει τους επίορκους φακελάκηδες και μιζαδόρους. Αυτούς τους αφήνει στο απυρόβλητο ενώ χτυπάει το πρότυπο του γιατρού-ανθρώπου που χρησιμοποιεί την βαθιά επιστημονική του γνώση προς όφελος των ανθρώπων ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, εθνικότητα, εισόδημα. Του γιατρού που χρησιμοποιεί τις κατακτήσεις της επιστήμης σαν εργαλείο για την απελευθέρωση του λαού από κάθε είδους δυνάστες. Δεν τους πειράζουν οι διαμαρτυρίες, οι φωνές αυτό που τους πονάει είναι να βρίσκεται η επιστήμη στα χέρια του λαού. Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ παλεύουν για την διατήρηση του προτύπου γιατρού που χρησιμοποιεί τις γνώσεις και ικανότητές του μόνο για προσωπικό πλουτισμό και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας.

Εδώ μπορείτε να υπογράψετε κείμενο ενάντια στις διώξεις εναντίον μου.

Το έχουν συντάξει και κυκλοφορήσει μητέρες από τις ομάδες θηλασμού.
http://www.avaaz.org/en/petition/Zitame_tin_paramoni_toy_dr_Adamidi_Dimitri_sti_thesi_toy_Dieythynti_Paidiatrikis_Klinikis_toy_Genikoy_Nosokomeioy_Xanthi/?pv=8

Δεν υπάρχουν σχόλια: