4 Νοε 2013

ΠΕΣ-ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!

Γκαιμπελιστικες πρακτικές (πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει ) υιοθετεί η ηγεσία του ΠΑΜΕ υγείας για να αντιπαρατεθεί στην ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

1) ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ
 Θρασύδειλοι όντας δεν αναφέρουν που και πότε καλέσαμε σε απεργοσπασία, πότε και που ζητήσαμε από εργαζόμενους να δηλώνουν ρεπό και ασθένειες σε μέρες απεργίας. Γνωρίζουν βέβαια ότι αυτά είναι αισχρά ψέματα, παρόλα αυτά επιμένουν .Τι να πούμε για το ήθος τους

2) "ΠΡΟΚΥΡΗΣΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΝΕΤΟΧΗ" 

 Με αφορμή και μονο τις τελευταίες κινητοποιήσεις για τις διαθεσιμότητες εμείς τους ρωτάμε: ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ είχαμε μεγαλύτερη συμμετοχή στις  απεργίες -συγγνώμη  4ωρες στάσεις που κυρηξε η ΠΟΕΔΗΝ με την ψήφο του ΠΑΜΕ - αν όχι  από τα σωματεία των διαθεσίμων -σε δυο από τα οποία παίζει ρόλο η ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΥΣΤΥΕΡΙ- αλλά και από αυτά που ενώ δεν είχαν διαθεσίμους έπαιρναν  αποφάσεις με τη στήριξη της Ταξικής Πορείας-ΝΥΣΤΕΡΙ.?
 
 ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΜΑΖΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΙΛΑΝΕ αυτών των σωματείων σε αυτές τις τελευταίες απεργίες –συγγνώμη στάσεις της ΠΟΕΔΗΝ-ΠΑΜΕ αλλά και στις κινητοποιήσεις που αποφάσισαν μόνα τους ? (αν χρειαστεί υπάρχουν και φωτογραφιες)

Ποια άλλα σωματεία υγειονομικών ,μη διαθεσίμων,  κινητοποίησε το ΠΑΜΕ και η ΠΟΕΔΗΝ και δεν το ξέρουμε? Δεν κοιτάνε καλυτέρα να εξηγήσουν γιατί αφήσαν μόνο του το σωματείο της Πολυκλινικής στην πρώτη και τελευταία ΚΟΙΝΗ κινητοποίηση των διαθεσίμων.

3)ονομάζουν Συντονιστικά Σωματείων τις συνεδριάσεις των δικών τους συνδικαλιστών για να καπελώσουν το κίνημα. Βαφτίζουν μαζικές γενικές συνελεύσεις τις συγκεντρώσεις ακόμα και 40-50 εργαζομένων”. 

ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ . Φαίνεται ότι τα μεγάλα λόγια για κυβερνητικούς συνδικαλιστές που δεν τραβάνε ξέχνιουνται ,όταν γίνονται προσπάθειες από τους εργαζομένους να τους ξεπεράσουν. Τότε προτιμάτε να τα βρίσκετε όπως κάνατε πρόσφατα στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις εκτόνωσης που προτείνε η ΠΟΕΔΗΝ !!

ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ . ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΟΕΔΗΝ έχουν λυσσαξει με το συντονισμό των νοσοκομείων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: