4 Οκτ 2012

7ο νοσοκομείο ΙΚΑ Ο αγώνας να μην κλείσει το νοσοκομείο συνεχίζεται παρέμβαη των εργαζομένων στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ

Σε σύσκεψη που έγινε την Τρίτη 2/10 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 11/10 στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο και πορεία στο υπουργείο Υγείας. Επίσης την Παρασκευή 12/10 θα γίνει συναυλία στο πάρκο ΦΙΞ στη Πατησίων. Η συμμετοχή από φορείς αυτή τη φορά ήταν μεγαλύτερη. Συμμετείχαν  η ΑΝΑΣΑ, λαϊκές συνελεύσεις από τα Πατήσια, τα Σεπόλια, τη Ν. Φιλαδέλφεια, η Λαϊκή Επιτροπή 5ου - 6ου διαμερίσματος, η Ένωση Γονέων Γαλατσίου, εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, της Ανοιχτής Πόλης, της Ταξικής Πορείας, του κινήματος Δεν Πληρώνω και εργαζόμενοι από το 1ο νοσοκομείο του ΙΚΑ καθώς και του Γ.Ν. Πατησίων. (Αν ξεχνάμε κάποιον ευχαρίστως να το συμπληρώσουμε!).

Tην Πέμπτη οι εργαζόμενοι του 7ου νοσοκομείου έκαναν στάση εργασίας και συμμετείχαν στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ (απ' όπου και οι φωτογραφίες). Εκεί, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ μίλησε η πρόεδρος του σωματείου τους.
[Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αντί να αναλάβει πρωτοβουλίες αγώνα για να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο κατηγορεί ως ...μη συνεργάσιμο το σωματείο του 7ου (σε τι άραγε;) και απ΄ ότι μας μεταφέρθηκε πριν την προηγούμενη συγκέντρωση είχε χαρακτηρίσει "αυτούς του 7ου" ως ...αριστεριστές! Γι΄αυτό μάλλον δε συμμετείχε!]




Δεν υπάρχουν σχόλια: