5 Ιουν 2012

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 6:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ! 
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!
Η Ταξική Πορεία καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση-πρόκληση με την οποία η αστική δικαιοσύνη έκρινε την απεργία των χαλυβουργών παράνομη, δικαιώνοντας τις αντεργατικές μεθοδεύσεις της εργοδοσίας του Μάνεση. Μετά από εφτά μήνες ηρωικού απεργιακού αγώνα η εργοδοσία ζήτησε, για μια ακόμη φορά, τη συνδρομή των κρατικών μηχανισμών για να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των χαλυβουργών και να σπάσει την απεργία.
Έχοντας αποτύχει παταγωδώς στις προσπάθειες υπονόμευσης, δυσφήμισης και διάσπασης της απεργίας, στριμωγμένη από την αποφασιστικότητα των απεργών που οδήγησε σε αποτυχία και τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που στήθηκε τις τελευταίες ημέρες, η εργοδοσία βρήκε «αποκούμπι» σε μια δικαστική απόφαση που υπηρετεί απόλυτα την αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική που προωθούν το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο. Πολιτική που νομιμοποιεί την εργοδοτική αυθαιρεσία και την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς, την ισοπέδωση κάθε εργατικού δικαιώματος, την επιβολή ενός εργασιακού μεσαίωνα.
Και αυτή η μεθόδευση κράτους και εργοδοσίας πρέπει να πέσει στο κενό! Κανένα δικαστήριο δεν νομιμοποιείται να κρίνει το δίκιο αυτής της απεργίας και το δίκιο των χαλυβουργών. Το δίκιο αυτής της απεργίας έχει ήδη κριθεί στις συνειδήσεις του λαού και των εργαζομένων, στο πρωτόγνωρο κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και αυτή η αλληλεγγύη, τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να εκδηλωθεί πλατιά, μαζικά και αποφασιστικά!


ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΗ
ΣΤΙΣ 6:30 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ!


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ!
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ!
ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ!
Τρίτη 5 Ιούνη 2012


Ταξική Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: