11 Ιαν 2012

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΓΕΝΑΡΗ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ
ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 150.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Συνάδελφοι-ισες στις 17 Γενάρη απεργούμε σε όλη την Αττική
Για να υπερασπιστούμε έναν απεργιακό αγώνα 70 ήμερων που έχει συγκεντρώσει γύρω του την αλληλεγγύη πρωτόγνωρων κομματιών του λαού μας, έναν αγώνα που έχει στόχο να σταματήσει τον κατήφορο της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων , της κατάργησης του 8ωρου και της ενίσχυσης της μερικής απασχόλησης, της μισής δουλειάς για τις μισές απολαβές, που έχει γίνει σύστημα σε όλα τα εργοστάσια το τελευταίο διάστημα. Έναν αγώνα που έχει κάνει πράξη το σύνθημα ή όλοι στη δουλειά ή όλοι στον αγώνα, διεκδικώντας την ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων τους, έναν αγώνα ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση που αδίστακτα το μαύρο μέτωπο ΕΕ, ΔΝΤ, κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ επιδιώκει να ρίξει όχι μόνο τους εργάτες της χαλυβουργίας αλλά όλο το λαό μας.
Συνάδελφοι-ισες στις 17 Γεναρη απεργούμε σε όλη την Αττική.
ΓΙΑΤΙ έρχεται και η δική μας σειρά για να βρεθούμε μπροστά στα ίδια διλήμματα που βρέθηκαν οι εργάτες της χαλυβουργίας. Γιατί η τρόικα απαιτεί και άλλο αίμα θυσία στο βωμό του χρέους, των κουρεμάτων και των δόσεων, απαιτεί νέες μειώσεις μισθών και καταργήσεις δώρων, κατάργηση του κατώτατου μισθού και αν αυτά περάσουν θα ξαναρθεί η δική μας σειρά και στο δημόσιο, σε όσους θα έχουν απομείνει
ΓΙΑΤΙ η τρόικα πιέζει και η κυβέρνηση προσαρμόζεται σε νέες 150.000 απολύσεις στο δημόσιο που από αυτές πλέον δεν εξαιρείται η υγεία. Για αυτό μιλανε για αξιολόγηση του δημοσίου, για αυτό σκοπεύουν να καταργήσουν οργανικές θέσεις, για αυτό μειώνουν τα κρεβάτια, για αυτό μειώνουν τις παροχές στο λαό, προετοιμάζοντας τους νέους υπεράριθμους στο δημόσιο και τις νέες ιδιωτικοποιήσεις στην υγεία και στα νοσοκομεία.
Συνάδελφοι-ισες στις 17 Γενάρη απεργούμε σε όλη την Αττική
ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κοινής δράσης και αλληλεγγύης όπως ακριβώς δείχνει την ανάγκη και έχει οικοδομήσει η απεργία της χαλυβουργίας παρά τη γραμμή του διαχωρισμού που προωθεί το ΠΑΜΕ που αναγκάστηκε μεν να προσαρμόσει, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείψει.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: