13 Σεπ 2013

ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΙΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ :ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ

Μόλις μια βδομάδα πριν σε συνέλευση των εργαζόμενων στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας το ΠΑΜΕ κατέβαζε πρόταση σε αντιπαράθεση της πρότασης ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ -ΝΥΣΤΕΡΙΟΥ και την κέρδιζε  με ψήφους 55-28. Στη σημερινή συνέλευση του σωματείου εργαζομένων με παρόμοια μαζικότητα ελαφρά πεσμένη (γύρω στα 70 άτομα παρόντα) και με 112 υπογραφές παρουσίας στη γενική συνέλευση δεν μπορούσε κατά ΠΑΜΕ να παρθεί απόφαση.!!
ΠΟΙΑ ήταν η απόφαση που απαιτούσε ποιος ξέρει ποια πλειοψηφία ?: Μήπως η κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων ? Όχι! Ήταν η συνδιοργάνωση με την τοπική ΕΛΜΕ ενός τοπικού συλλαλητηρίου !!! στο οποίο διαφωνούσε το ΠΑΜΕ γιατί θα κουραζόμαστε λέει, και δεν θα είμαστε ντούροι στην 48ωρη απεργία.., καθώς επίσης και η συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ή η συμμετοχή στο πλάι των καθηγητών που ήταν η πρόταση ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ -ΝΥΣΤΕΡΙΟΥ. Το αποκορύφωμα ήταν όταν προτάθηκε στο ΠΑΜΕ να αποχωρίσει αφού δεν αναγνώριζε την συνέλευση για να μπορέσουν να πάρουν οι υπόλοιποι απόφαση , η στάση του ήταν να παραμείνει ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ με αποτέλεσμα να διαλυθεί η συνέλευση και να μην πάρει καμιά απόφαση!!
Τι ενοχλει το ΠΑΜΕ ? Mα η κίνηση του κόσμου , το να του δοθεί η δυνατότητα να αποφασίζει και να δρα , και η κίνηση του αυτή να αυξάνει και τη συμμετοχή όπως ακριβώς κάνει δυο εβδομάδες τώρα στο Θριάσιο νοσοκομείο  διαψεύδοντας τις Κασσανδρες του ΠΑΜΕ , που όπου σταθούν και όπου βρεθούν κηρύττουν την ακινησία επειδή .....ο κόσμος δεν τραβάει.
Τι να πούμε. Πολλά τα εμπόδια Ειπαμε οτι γλυτώσαμε απο τη νομιμοφροσυνη των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ άλλα φαίνεται οτι υπάρχουν και άλλοι που πάνε να μας......ταράξουν στη νομιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: