28 Ιαν 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ,ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΜΕ, ΤΟ ΣΤΕΚΙ "ΣΤΕΚΕΙ",

&προς καθε ενδιαφερόμενο....

ΤΟ ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο Θριάσιο νοσοκομείο

Θεωρώντας ότι η απόφαση της κυβέρνησης για τη πληρωμή των 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου:
  • είναι άδικη και ταξική μιας και οι εργαζόμενοι έχουν ήδη πληρώσει μέσα από την εργασία τους, την φορολογία, τις ασφαλιστικές τους εισφορές το δικαίωμα τους στην περίθαλψη.
  • Ότι η καταβολή αυτής της τελευταίας πληρωμής η οποία μάλιστα προβλέπεται να αυξηθεί στο άμεσο μέλλον καταστρατηγεί το δικαίωμα όλων μας στη δωρεάν υγεία και διευρύνει την εμπορευματοποίηση της.
  • Ότι αποτελεί τμήμα μιας γενικότερης πολιτικής που εισάγει επιχειρηματικά –ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια στη λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων
  • Ότι ιδιαίτερα σε καιρούς γενικευμένης επίθεσης στο εισόδημα των εργαζομένων αποτελεί πρόκληση να οικοδομείται η λογική ότι δεν περιθάλπεται οποίος δεν έχει να πληρώσει.
Σας καλεί να παραβρεθείτε στη σύσκεψη φορέων που διοργανώνει την Παρασκευή 4/2/2011 και ώρα 6μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας με αντικείμενο την ανάληψη δράσεων με στόχο την κατάργηση της πληρωμής των 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛEΥΣΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: