7 Απρ 2012

Η ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΛΩΛΟΥ.


6 Απριλίου 2012
Η Ταξική Πορεία καταγγέλει την απροκάλυπτη, βάναυση και δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα χθες το βράδυ. Η επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε λίγες εκατοντάδες νεολαίων, κυρίως μαθητών και φοιτητών άφησε πίσω της δεκάδες τραυματίες, ένας από τους οποίους είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριος Λώλος, που χτυπήθηκε πισώπλατα με ανάποδο γκλομπ με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στο κεφάλι και να χρειαστεί χειρουργείο.
Ο Μάριος Λώλος χτυπήθηκε, για άλλη μια φορά, την ώρα που κάλυπτε τη συγκέντρωση και κατέγραφε με το φακό του τα γεγονότα και τις επιθέσεις των ΜΑΤ.
Η βίαιη καταστολή και οι δολοφονικές επιθέσεις κατά ακόμη και μικρών συγκεντρώσεων αλλά και των ανθρώπων που καλύπτουν τα γεγονότα, δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει να μην επιτρέψει και την παραμικρή αντίδραση από το λαό απέναντι στην επίθεση που διεξάγει ενάντιά του, δεν θα επιτρέψει την παραμικρή ελευθερία σε αυτούς που δεν συντάσσονται με την προπαγάνδα της.
Η Ταξική Πορεία εκφράζει την αλληλεγγύη της στον Μάριο Λώλο. Οι επιθέσεις αυτές δεν τρομοκρατούν αλλά δυναμώνουν την αποφασιστικότητα του λαού να παλέψει για τα δίκια του.

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: