2 Απρ 2012

Προσπάθεια να σπάσει η απεργία στη Χαλυβουργία

Προσπάθεια να σπάσει η απεργία των Χαλυβουργών υπήρξε σήμερα το πρωί. Μερικοί απεργοσπάστες πήγαν στο εργοστάσια για να ...δουλέψουν κάτι που βέβαια δεν έγινε εφικτό μιας και οι απεργοί δεν τους άφησαν να περάσουν.
Τότε καλέστηκε αστυνομία και οι απεργοσπάστες προχώρησαν σε μηνύσεις κατά του σωματείου και του προέδρου του  Σιφωνιού προσωπικά. 
Στο e-mail μας λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από απεργό (το όνομά του είναι στη διάθεσή μας, δεν γνωρίζουμε όμως αν θέλει να το δημοσιεύσουμε):

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 7ΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ.ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: