11 Ιαν 2012

17 Γενάρη: συλλαλητήριο αλληλεγγύης και στα Γιάννενα

Σε σύσκεψη που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, τη Δευτέρα 9/1/2012 μετά από πρωτοβουλία της Ταξικής Πορείας, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Τρίτη 17 Γενάρη (ημέρα Παναττικής απεργίας αλληλεγγύης στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας) με συγκέντρωση στην Περιφέρεια Ηπείρου (πρώην νομαρχία) στις 6μμ ενώ παράλληλα θα υπάρχει προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης .

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν αριστερές οργανώσεις, συνδικαλιστικές παρατάξεις και συλλογικότητες, έγινε περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί σε σχέση με τα εργατικά ζητήματα σε τοπικό επίπεδο.

'Ολες οι απόψεις συμφώνησαν στην αναγκαιότητα να απαντηθεί η επίθεση, που δέχεται ο εργαζόμενος λαός από τους εργοδότες, την συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου και την τρόικα, από τους ίδιους τους εργαζομένους.

Ως προς το ζήτημα των χαλυβουργών αναγνωρίστηκε η σημασία του αγώνα και της απεργίας των εργαζομένων για δύο και επιπλέον μήνες. Η νίκη των εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων, όλου του λαού.

Από την Τετάρτη 11 Γενάρη έως και τη Δευτέρα 16 Γενάρη αποφασίστηκε η προπαγάνδιση του απογευματινού συλλαλητηρίου της 17ης με παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης, στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων, σε γειτονιές της πόλης καθώς και σε όσες συνελεύσεις πρωτοβάθμιων σωματείων πραγματοποιηθούν.



ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ







Read more: http://antigeitonies.blogspot.com/2012/01/17.html#ixzz1j7hNcF8Z

Δεν υπάρχουν σχόλια: