6 Ιουν 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ


ΨΗΦΟΙ
ΕΔΡΕΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
245
4
ΠΑΣΚΕ
195
3
ΕΣΑΚ
169
3
ΔΑΚΕ
68
1
ΚΙΒΩΤΟΣ
31
0
ΑΚΥΡΑ
31

ΛΕΥΚΑ
17


Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  εκφράζει την ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα των εκλογών για το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων.
Θεωρεί το εκλογικό αποτέλεσμα :
  • Α) σαφέστατο δείγμα άρνησης των γενικότερων επιλογών της κυβέρνησης έτσι όπως εκφράστηκαν με τις πρόσφατες περικοπές στα εισοδήματα μας ,αλλά και αυτές που προετοιμάζονται στη κοινωνική ασφάλιση και στα εργασιακά μας δικαιώματα.
  • Β)καταδίκη της κυβερνητικής παράταξης της ΠΑΣΚΕ, αλλά και της ΔΑΚΕ και της ΚΙΒΩΤΟΥ σαν δυνάμεις στήριξης αυτής της πολιτικής  αλλά και στασιμότητας -χρόνιας αδράνειας  του σωματείου.
  • Γ) επιβράβευση και πανηγυρικής επικράτηση της λογικής της κοινής δράσης και του μετώπου αντίστασης απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα αλλά και της ανάγκης για ένα σωματείο μαζικό ενωτικό και αγωνιστικό .
Στη βάση αυτή θεωρεί ότι το εκλογικό αποτέλεσμα έχει δυνατότητες να ανοίξει νέους δρόμους διευκολύνοντας τη μαζική δράση και τους αγώνες  στο βαθμό που ΟΛΕΣ οι δυνάμεις που αναφέρονται στο μαζικό κίνημα φανούν διατεθειμένες να κινηθούν ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σε μια τέτοια κατεύθυνση.

Τέλος δεν μπορεί παρά να ευχαριστήσει τους συνάδελφους για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν  και να δεσμευτεί ότι

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΤΟΥΝ  ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: