17 Μαρ 2010

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!!!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!!!

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η Ταξική Πορεία καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη, μεθοδευμένη και προκλητική στοχοποίηση του εργαζόμενου συνδικαλιστή Νίκου Γουρλά, προέδρου της Προσωρινής Διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων Εταιρειών Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, από την εργοδοσία της «Παπασωτηρίου Press Point». Με την αποστολή εξώδικου και κατηγορώντας τον για «αντισυμβατική συμπεριφορά», η εταιρεία δεν προσπαθεί μόνο να τον τρομοκρατήσει αλλά φαίνεται να προετοιμάζει το έδαφος και για πιο επιθετικές κινήσεις εναντίον του.

Ενοχλείται η εργοδοσία από την προσπάθεια οργάνωσης των εργαζομένων στο αεροδρόμιο (που φτάνουν τις 20.000!!!) και από την ίδρυση του νεοσύστατου συνδικάτου. Και θέλει να τσακίσει την προσπάθεια αυτή από την αρχή της κιόλας.

Ας μην ξεχνάμε, ότι η πρόφαση της «αντισυμβατικής συμπεριφοράς» χρησιμοποιείται κατά κόρον για την αιτιολόγηση εκδικητικών απολύσεων λόγω συνδικαλιστικής δράσης, όπως πρόσφατα με την απόλυση του Ντίνου Παλαιστίδη από τις εκδόσεις Άγρα.

Αυτό που αυτοί θεωρούν «συμβατική συμπεριφορά», δηλαδή το σκύψιμο του κεφαλιού, η υποταγή και η μοιρολατρική αποδοχή των επιλογών της εργοδοσίας και του κεφάλαιου, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Στην τρομοκρατία και τις μεθοδεύσεις τους θα αντιπαραθέσουμε την αλληλεγγύη της εργατικής τάξης, το συλογικό αγώνα, την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ!

Ταξική Πορεία


Δεν υπάρχουν σχόλια: