20 Αυγ 2014

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΣΟΚΟΜΕΙΟ!


«Πρόκειται για την Υγεία, δεν είναι παίξε-γέλασε...». Η παραπάνω φράση ανήκε σε ηλικιωμένη κυρία, η οποία παρά τα χρόνια της έδωσε «βροντερή» παρουσία, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Πρέβεζας, έπειτα από σχετικό κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΓΝ Πρέβεζας, μετά και το παρολίγον μπλακ-άουτ στις εφημερίες της χειρουργικής κλινικής.
Το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του σωματείου, κ. Στρατής Βουγέλλης, ο οποίος περιέγραψε επακριβώς την κατάσταση, κάλεσε τον κόσμο να είναι σε εγρήγορση, καθώς τα ημίμετρα αποτελούν κοροϊδία για τον κόσμο της Πρέβεζας και ανέφερε πως στόχος είναι η κάθοδος εκατοντάδων Πρεβεζάνων στην Αθήνα και μαζί με τους εκεί διαμένοντες Πρεβεζάνους, να πραγματοποιηθεί ένα μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο μπροστά στο Υπουργείο Υγείας, όπου οι πολίτες του Νομού μας θα απαιτήσουν δυναμικά το δίκιο τους, χωρίς... αγκαλίτσες και φωτογραφίες με την πολιτική ηγεσία.
Το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έδωσε και ο διοικητής του ΓΝ Πρέβεζας, κ. Νίκος Γεωργάκος.
Παραβρέθηκαν επίσης εκτός από εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Τσακαλώτος και Μπάρκας, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σχηματισμών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, μέλη συνδικάτων, νεολαίοι, δημοτικοί σύμβουλοι, απλοί πολίτες της Πρέβεζας, αλλά το σεβασμό όλων κέρδισαν τα άτομα της τρίτης ηλικίας, που βρέθηκαν κυριολεκτικά στην... πρώτη γραμμή.
Μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας, όπου κυριάρχησε το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από το Νοσοκομείο».
http://www.atpreveza.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: